Monopoly Big Event

Monopoly Big Event – isojen voittojen kolikkopeli

Monopoly on ollut yksi kaikkien aikojen suosituimmista lautapeleistä – eikä syyttä. Monopoly Big Event on tähän legendaariseen lautapeliin perustuva, vuonna 2015 julkaistu hedelmäpeli Barcrest Gamesilta. Tarjolla on varsin laadukas viiden kiekon ja 20 voittolinjan kolikkopeli, jonka visuaalinen maailma ammentaa siis klassisesta Monopoly-lautapelistä. Jo vuonna 1935 lanseerattu lautapeli on varmasti tuttu monelle ja Monopoly Big Eventiä voikin suositella kaikille niille, jotka ovat tästä lautapelistä pitäneet. Nyt peliin on saatu lisää modernia twistiä sen taivuttua villiksi slottipeliksi. Tässä kolikkopelissä on mahdollista panostaa todella laajalla skaalalla. Haluatko hieman jännitystä elämääsi? Uskallatko pelata aggressiivisesti ja suurilla panoksilla? Silloin Monopoly Big Event voi olla juuri oikea peli sinulle.

Tässä slotissa voi pelata joko perustasolla, joka sopii varovaisemmille pelaajille, tai Big Bet -tasolla, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat pelata isolla rahalla. Big Bet -tasolla pääsee käsiksi myös pelin kiehtoviin bonustoimintoihin. Erityiskiitosta saavat paitsi huikeat lisäkertoimet myös se, että ilmaiskierroksia saa slotissa suhteellisen helposti. Tämä lisää tietysti pelin jännittävyyttä entisestään. Monopoly Big Eventin huikealla Big Bet -toiminnolla saa panokset todellakin kovenemaan. Big Betissä voitot voi saada parhaimmillaan 50-kertaisina. Peli palkitsee korkeilla panoksilla pelaamisen myös sillä, että Big Bet-tasolla palautusprosenttikin on parempi kuin perustasolla pelattaessa. Astu siis mukaan Monopoly Big Eventin visuaalisesti kiehtovaan ja suuria voittoja tulvivaan maailmaan.

Panokset ja voittolinjat

Monopoly Big Event on perusasetelmaltaan perin tuttu: siinä on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Voittolinjat selviävät peliä pelattaessa helposti, Help-painiketta napsauttamalla. Slotissa on käytössä scatter sekä wild, joka korvaa kaikki symbolit Monopoly Big Event -logoa ja In jail -symbolia lukuun ottamatta. Wildit voivat muodostaa myös oman voittoyhdistelmän, jos niitä tulee voittolinjoille vähintään kolme. Pelin vahvuutena on sen todella monipuoliset panostusmahdollisuudet. Panoksen voi valita peruspelissä välillä 0,01-25. Peruspelin lisäksi voi valita Big Bet -tason, jolla pääsee käsiksi myös pelin bonustoimintoihin. Big Bet -tasolla pelattaessa voi valita panokseksi joko 20 tai 30 yksikköä. Slotissa voi ottaa käyttöön myös Auto-play -toiminnon, jolloin kiekot pyörivät automaattisesti niille säädetyn ajan.

Ulkoasu ja teema

Monopoly Big Event ammentaa visuaalisessa ilmeessään Monopoly-lautapelistä, joka on varmasti monelle tuttu. Slotti viehättääkin varmasti niitä, jotka pitävät kyseisestä lautapelistä. Monopoly Big Eventin vanhahtava graafinen ilme miellyttää varmasti myös niitäkin, joille alkuperäinen klassinen lautapeli on jäänyt vieraaksi. Slotin yhteys Monopoly-lautapeliin jää varsinaisesti vain teeman tasolle, joten pelaaja ei menetä mitään, vaikka ei olisi alkuperäiseen Monopolyyn tutustunutkaan. Monopoly-teema tulee esiin erityisesti Monopoly Big Eventin symboleissa, joissa on käytetty lautapelistä tuttuja pelinappuloita. Tämän lisäksi käytössä on kirjaimia ja numeroita. Monopoly Big Eventin äänimaailmaa voi kuvata varsin perinteiseksi, se ei tässä suhteessa juurikaan eroa muista vastaavista kolikkopeleistä. Tavanomaisuutta voi pitää myös positiivisena: äänimaailma ei häiritse pelaamista.

Bonustoiminnot

Monopoly Big Eventissä on varsin mukavat bonustoiminnot, joiden ehdottomana etuna on se, että niillä voi päästä käsiksi myös todella isoihin voittoihin. Perustasolla pelattaessa bonustoiminnot eivät aktivoidu, vaan ne vaativat Big Bet -tasolla pelaamisen. Progressiiviset voittokertoimet moninkertaistavat voitot 20 yksikön tasolla pelattaessa välille 1x–5x. 30 yksikön panoksella pelattaessa ne nousevat huikealle 20x–50x tasolle. 30 yksikön tasolla pelaava saa käyttöönsä myös pelin muut bonustoiminnot. Esimerkiksi Epic Spin takaa muhkean lisäkertoimen 5x joka pyöräytykselle. Persisting Wild Big Event -toiminto merkitsee puolestaan wildin lukittumista viiden kierroksen ajaksi. Pelissä on käytössä myös ilmaiskierrokset. Iso plussa on se, että niitä saa käyttöönsä varsin helposti.

Hyvät puolet

Monopoly Big Event on kokonaisuudessaan varsin toimiva slottipeli. Se soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua peliin, jossa on mahdollista pelata myös isoilla panoksilla. Ja tietenkin päästä samalla käsiksi myös suuriin voittoihin. Perustasolla pelatessa RTP on 96 %, mutta Big Bet -tasolla se nousee erittäin korkealle, peräti 99 prosenttiin. Pelissä voi myös käyttää tiettyjä strategioita, joiden avulla voittomahdollisuudet paranevat entisestään. Niitä löytää helposti netin pelisivustoilta ja niihin kannattaa kaikkien Big Bet -pelaajien tutustua. Koska panostusskaala on perin laaja, peli sopii hyvin myös konservatiivisemmille ja maltillisemmalla pelikassalla pelaaville. Kiitosta peli ansaitsee myös monipuolisista bonustoiminnoistaan, jotka tuovat lisäjännitystä peliin. Pelin visuaalinen ilme viehättää varmasti kaikkia Monopoly-lautapelin ystäviä.

Huonot puolet

Monopoly Big Eventissä panostusmahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset. Slotti on kuitenkin selkeästi suunnattu isojen panosten pelaajille, sillä perustasolla peli voi käydä hieman puuduttavaksi, erityisesti koska bonustoimintojen pariin ei tällöin pääse. Kolikkopelistä ei todellakaan saa kaikkea irti, jos jää perustason pikkurahojen peliin. Myös Monopoly Big Eventin RTP ”rankaisee” pienillä panoksilla pelaavia. Slotissa ei myöskään ole varsinaista bonuspeliä, mitä ainakin osa pelaajista voi jäädä kaipaamaan. Monopoly-teemainen kolikkopeli olisi lisäksi voinut mennä askeleen pidemmällekin omassa visuaalisessa ilmeessään. Slotin symboleissa olisi voinut käyttää rohkeammin esimerkiksi lautapelin nappuloiden maailmaa. Nyt suuri osa symboleista on visuaalisesti tylsiä kirjaimia ja numeroita, jotka voivat kaiken lisäksi sekoittua keskenään pelin tiimellyksessä.

Yhteenveto

Monopoly Big Event on huikean jännittävä Monopoly-teemainen slottipeli Barcrest Gamesilta. Tässä visuaalisesti varsin mukavan näköisessä slotissa on todella monipuoliset panostusmahdollisuudet, ja pelin Big Bet -tasolla pelaaville aukeavat kaikki pelin bonustoiminnot sekä mahdollisuudet suuriin voittoihin. Bonustoiminnot lisäävät pelin jännitystä entisestään. Jos olet etsinyt peliä, jossa voit pelata isoilla panoksilla ja kasvattaa pelikassaasi, Monopoly Big Eventiä voi todellakin suositella sinulle. Slotti on kokeilemisen arvoinen myös pienemmillä panoksilla pelaaville, erityisesti niille, jotka ovat pitäneet alkuperäisestä, klassisesta lautapelistä. Monopoly Big Event on siis todellakin kokeilemisen arvoinen slotti, johon on onnistuttu sisällyttämään ominaisuuksia, joiden vuoksi se nousee esiin muiden hedelmäpelien joukosta. Jos kuulostaa houkuttelevalta, tutustu ihmeessä peliin!