Fruit Warp

Fruit Warp – Maittava hedelmäpeli

Thunderkickin Fruit Warp on aivan omanlaisensa kolikkopeli. Kyseessä on sananmukaisesti todellakin hedelmäpeli, sillä pääosassa keloilla ovat hedelmät ja marjat. Ja nämä hedelmät ovat todellakin aivan aidon näköisiä, eivät nuohtuneita, vanhanaikaisten slottien tylsiä, typistettyjä symboleja. Hedelmien ja marjojen hyödyt tuntevat varmasti kaikki. Sanoohan jo vanha sananlaskukin, että ”omena päivässä pitää lääkärin loitolla”.

Ja tässä pelissä näitä hedelmiä todellakin piisaa! Kaiken lisäksi ne on onnistuttu kuvaamaan niin herkullisesti, että pelatessa saattaa alkaa tehdä mieli jotain hedelmäpitoista naposteltavaa. Kenties Fruit Warp johtaa vielä terveelliseen ruokavalioon ja kauneusihanteiden mukaiseen kroppaan. Ainakin se on aivan erilainen ja uudenlainen pelikokemus. Hedelmien lisäksi muuta yhteistä perinteisten hedelmäpelien kanssa ei Fruit Warpilla ole.

Fruit Warpissa ei ole perinteisiä kiekkoja ja voittolinjoja, vaan symboleina toimivat marjat ja hedelmät ”kelluvat” ruudulla. Voittoon ja bonustoimintoihin pääsemiseksi riittää, että saa vähintään neljä samaa hedelmää tai marjaa. Viidellä symbolilla bonuspeliin pääsee suoraan. Jos hedelmiä on neljä, ne lukittuvat ja uudelleenpyöräytyksellä on mahdollista metsästää se puuttuva viides symboli. Pelin panoksen voi asettaa aina 0,10 ja 100 € välille. Tämä voi kuulostaa pieneltä todella korkeilla panoksilla pelaaville, mutta ei Fruit Warpissa tarvitse sentään aivan pikkurahan kanssa nyhjätä.

Fruit Warp on todellakin kokeilemisen arvoinen peli, erityisesti niille, jotka kaipaavat hieman erilaista ja uudenlaista pelielämystä. Fruit Warpin ei tarvitse olla sinulle kielletty hedelmä, tutustu peliin rohkeasti!

Panokset ja voittolinjat

Fruit Warp ei ole kauppojen auloista tuttu hedelmäpeli siinä mielessä, ettei siinä ole lainkaan kiekkoja tai voittolinjoja. Kuten mainittu, symboleina toimivat hedelmät sen sijaan kuin leijuvat taustallaan. Fruit Warpissa ei harmittavasti ole muitakaan perinteisistä kolikkopeleistä tuttuja elementtejä, scattereita tai wildeja. Tosin, tämä tekee pelin kulusta itseasiassa varsin yksinkertaisen. Pelaajan tavoitteena on saada vähintään neljä samaa hedelmää. Tällöin hän voittaa ja pääsee käsiksi pelin bonustoimintoihin. Bonustoiminnot aktivoituvat siis joka kerta, kun voitto kilahtaa ruudulle. Lisäksi koska kiekkoja ja rivejä ei ole, hedelmät voivat sijoittua ruudulle miten vain. Myös panostaminen on pidetty pelissä simppelinä. Fruit Warpin teoreettinen palautusprosentti on hyvää keskitasoa edustava 97%.

Ulkoasu ja teema

Fruit Warpin teemana on siis yksinkertaisesti hedelmät. Kuulostaa yksioikoiselta, mutta ratkaisu on harvinaisen toimiva, sillä hedelmät on saatu näyttämään aivan käsittämättömän herkullisilta. Paatuneimmallakin lihansyöjällä herahtaa varmasti vesi kielelle. Fruit Warpissa ei ole perinteisiä kiekkoja, vaan hedelmät kelluvat vihertävällä taustalla. Pelissä on yhdeksän eri hedelmää ja marjaa: kirsikka, luumu, mansikka, appelsiini, viinirypäleterttu, tähtihedelmä, meloni ja lohikäärmehedelmä. Hedelmät liikuskelevat miellyttävän rauhallisesti, peli ei ole visuaalisesti liian levoton. Marjat ja hedelmät takaavat pelin värikkyyden, Fruit Warp ei missään nimessä katoa harmaaseen massaan. Slotin äänimaailma on perin minimalistinen. Se sopii pelin teemaan hyvin ja on mukavan pirteä, olematta silti ärsyttävä. Tämä on hyvä – mutta valitettavan harvinainen – ominaisuus kolikkopeleille.

Bonustoiminnot

Fruit Warpin bonustoiminnot käynnistyvät, kun saat vähintään neljä samaa hedelmää tai marjaa ruudulle. Neljä samaa hedelmää käynnistävät pelin Portal Respin -toiminnon. Saamasi neljä samaa lajia edustavaa hedelmää jäävät paikoilleen, muiden tilalle tulee uusi. Siinä tapauksessa, että saat yhden lisää, pääset varsinaiseen pääbonuspeliin, joka siis käynnistyy aina saadessasi viisi samaa hedelmää. Bonuspelissä hedelmän alle ilmestyy mitta-asteikko. Tarkoituksenasi on edetä asteikolla eteenpäin keräten voittoja moninkertaistavia symboleja. Saat sellaisen aina saadessasi sellaisen hedelmän, jonka ansiosta bonuskierrokselle alun perin pääsit. Tässä kohdin on mahdollista saada myös lisäbonus, jonka turvin voi saada vielä yhden ylimääräisen kierroksen. Kuulostaako monimutkaiselta? Sitä se ei ole. Bonustoiminto on varsin simppeli ja avautuu pelaajalle lähestulkoon heti.

Hyvät puolet

Fruit Warp on rakenteeltaan aivan erityylinen kuin perinteiset kolikkopelit. Sen erilaisuutta ja innovatiivisuutta voi pitää ehdottomasti slotin yhtenä vahvuutena. Fruit Warp tarjoaa aivan uudenlaisen ja erilaisen pelikokemuksen tavallisiin kolikkopeleihin verrattuna. Fruit Warp on visuaaliselta maailmaltaan syötävän söpö ja herkullinen. Pirteä ja värikäs grafiikka yhdistettynä vetreään äänimaailmaan takaavat sen, että pelatessa huomaa omienkin energiatasojen nousevan. Mieli virkistyy nopeasti. Bonustoimintoihin pääsee käsiksi helposti – joka kerta kun voitto osuu kohdalle! Pelaaminen on suoraviivaista ja Fruit Warp on säännöiltään mukavan yksinkertainen. Pelin autoplay-toiminnon avulla kierrokset saa pyörimään itsekseen ja voit vain keskittyä pelistä nauttimiseen. Fruit Warp on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, hyvän mielen kolikkopeli.

Huonot puolet

Fruit Warpin erilaisuus voi olla myös se piirre, jonka vuoksi se ei viehätä kaikkia kolikkopelien ystäviä. Pelistä puuttuvat kaikki klassisen slotin ominaisuudet: kiekot, voittolinjat, scatterit ja wildit. Tämä voi karkottaa osan pelaajista Fruit Warpin parista. Myös pelin yksinkertaisuus ja helppous voivat kääntyä pelin heikkoudeksi. Pelaajan vaikutusmahdollisuudet jäävät lähinnä panosmäärän säätelyn asteelle, eivätkä pelin bonustoiminnot tuo helpotusta tähän problematiikkaan. Koska bonustoimintoon pääsee käsiksi suhteellisen helposti, voi tämäkin ominaisuus menettää pian kiinnostavuutensa. Pelin visuaalinen maailma ei välttämättä miellytä kaikkia ja sen pirteys voi kääntyä itseään vastaan, erityisesti jos se ei sovi pelaajan sen hetkiseen mielialaan. Fruit Warpiin kannattaa kuitenkin ehdottomasti tutustua ja selvittää, miten se itseä miellyttää.

Yhteenveto

Thunderkickin Fruit Warp on nimensä mukaisesti hedelmäaiheinen kolikkopeli, ja se tarjoaa aivan uudenlaisen pelikokemuksen perinteisiin slotteihin tottuneille. Fruit Warpissa ei ole traditionaalisia kiekkoja, voittolinjoja, scattereita ja wildeja, vaan voitot rapsahtavat kassaan, kun ruudulle ilmestyy vähintään neljä samaa hedelmää tai marjaa. Viidellä samalla hedelmällä pääsee suoraan pelin bonuspeliin, jossa voi moninkertaistaa voittonsa. Jos haluat vaihtelua perinteisille slottipeleille, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Fruit Warpiin. Sen herkullisen hedelmäinen maailma suorastaan kutsuu pelaamaan. Fruit Warpin kuvasto ja äänimaailma ovat mukavan pirteitä ja energisiä ja saavat hymyn nousemaan kasvoille. Niin voivat tosin tehdä pelistä kilahtavat voitotkin. Slottia voi kokeilla aluksi ilmaisversiona ja se löytyy monien nettikasinoiden valikoimista. Mitä siis odotat?