Børk The Berzerker

Børk The Berzerker – Hyppää hirviöiden maailmaan

Kukapa ei haluaisi palata lapsuutensa satujen ja hirviöiden maailmaan? Kyllä, vastaus on, että jokainen meistä! Børk The Berzerker on varmasti kolikkopeli, joka räjäyttää tajuntasi hirviömäisellä voimallaan. Ilkeä velho on kaapannut Bork-jättiläisen tyttöystävän, ja tämähän tietenkin tarkoittaa Borkille pikaista pelastustoimiin ryhtymistä. Tiellä on kuitenkin esteitä, kuten pahojen voimien lähettämät hirviöjoukot, joita vastaan Borkin tulee taistella löytääkseen mielitiettynsä. Tämä pelivalmistaja Thunderkickin videoslotti on sarjakuvamaisine hahmoineen järkyttävän hyvin suunniteltu ja koukuttaa pelaajansa alta aikayksikön. Jos onnistut pelaaman tiesi läpi esteiden ja auttamaan Borkia saamaan tyttöystävänsä takaisin, odottaa sinua huikea palkkio. Mutta muista, että epäonnistumiselle ei ole varaa, sillä maksat siitä hirviömäisen hinnan!

Børk The Berzerkerin karmivat äänitehosteet yhdistettyinä upeisiin sarjakuvamaailmasta vaikutteita saaneisiin grafiikoihin luovat pelimaailman, jota paljon slottipelejä pelannutkaan ei voi vastustaa. Samalla kun nautit hirviöiden maailman tuomasta jännityksestä, pelaat saldosi taivaita hipoviin lukuihin. Børk The Berzerker on kolikkopeli, josta löytyvät wild-symbolit ovat avainasemassa suurempiin voittoihin. Lisäksi pelistä löytyy bonuspelejä ilmaiskierroksilla, jolloin pelaaja voi nauttia ja rentoutuen hirviöiden maailmassa tietäen, että rullat pyörivät ilmaiseksi mahdollisia voittoja takoen. Pelistä tekee hauskan sen pelaamisen helppous ja hahmot, jotka vievät lastenhuoneen ja satujen mystiseen maailmaan. Thunderkickin Børk The Berzerker on nykyaikainen, grafiikasta puolesta loistava pläjäys, jonka hahmojen värikkyys ja pirteät teemat tempaavat pelaajansa mukaansa.

Panokset ja voittolinjat

Bork on videokolikkopeli, jossa on 5 rullaa ja 25 kiinteää voittolinjaa. Lisäksi siinä on rahaa niittäviä wild-symboleja ja bonuspeli. Pelissä on enimmillään 15 eriä panostasoa valitsemallesi valuutalle, ja avattuasi pelin sinun tarvitsee vain valita haluamasi panostaso, jonka jälkeen olet valmis aloittamaan pelaamisen. Pelikierros alkaa yksinkertaisesti toimintapainikkeella. Jos haluat rullien jatkavan automaattisesti seuraavalle kierrokselle ilman keskeytyksiä, painat vain auto play-painiketta. Helppoa, eikä totta!

Kaikki pelikierroksen aikana saadut linjavoitot lasketaan yhteen ja ilmoitetaan pelikierroksen päätyttyä. Lisäksi pelin vasemmasta alakulmasta löydät voittotaulun, joka avautuu, kun painat pokaalin kuvaa. Voittotaulusta voit lukea pelin ominaisuuksista, näet paljonko milläkin kuviolla voittaa ja voit tutustua kaikkiin kahteenkymmeneenviiteen voittolinjaan.

Ulkoasu ja teema

Tämän henkeä salpaavan kolikkopelin värimaailmaa hyödyntää perinteisiä kauhumaailman tehosteita kuten verta ja tulta. Värejä ei ole säästelty ja Thunderkickin luoma hirviömaailma on hyvin aidon tuntuinen, ja koukuttaakin pelaajansa helposti animaatiomaailman pyörteisiin. Slotti on toteutettu sarjakuvamaiseen tyyliin ja rullilta löytyy muun muassa olentoja, joilla on kolme silmää, kaksipäinen käärme sekä vihreä kalanmuotoinen kävelevä olento. Bork on tietenkin koko pelin keskeisin hahmo ja vahvuuden symboli ja slotti avautuukin sankarihahmon mahtipontiseen kuvaan, missä Bork murskaa seinämiä pallomaisella aseellaan. Borkin äänimaailma ja musiikki voisi olla pelin teemaa mukaillen entistäkin voimakkaampi, mutta äänitehosteista löytyy myös dramatiikka rullien pyöriessä ja Borkin tehdessä selvää jälkeä vihollisistaan.

Bonustoiminnot

Pelin laajeneva wild-symboli on kuva ihmishahmoisesta soturista punaisella taustalla ja kultaisella reunuksella. Wild esiintyy vain kiekoilla kaksi, kolme ja neljä. Wild on äärimmäisen tärkeä, sillä se korvaa minkä tahansa muun voittokuviosta puuttuvan merkin lukuun ottamatta bonus-symbolia. Ollessaan osana voittolinjaa ja korvatessaan jonkun toisen merkin, wild laajenee pystysuoraan koko kiekon laajuiseksi. Samalla ruudulla näkyy pieni animaatio missä soturi taistelee raivoisasti hirviömäistä petoa vastaan.

Bonussymboli on puolestaan kuva ilkeästä miehestä violetilla taustalla. Mikäli saat 3, 4 tai jopa 5 tällaista symbolia mille tahansa voittolinjalle, olet oikeutettu 10, 20 tai 50 vapaapeliin. Bonuspeliä pelataan samalla panoksella kuin sen käynnistynyttä peliäkin, eikä sitä voi enää muuttaa.

Hyvät puolet

Børk The Berzerker on varma valinta kauhua, hirviöitä ja pelimaailman jännitystä arvostaville. Värikkään grafiikkansa ja äänitehosteidensa takia se kuuluu Thunderkickin parhaimmistoon, ja koukuttaa pelaajansa nopeasti sarjakuvamaiseen todellisuuteensa. Wild-symboli ja ilmaispelien mahdollisuus pitävät myös kivasti yllä pelijännitystä ja voit yltää maksimissaan jopa 50 vapaapeliin. Pelitoiminnot on tehty yksinkertaisiksi ja esimerkiksi panoksen valitseminen tapahtuu yhdellä painalluksella suoraan euromääristä valitsemalla. Auto play-ominaisuus myös takaa, että pelaaja voi keskittyä pelistä nauttimiseen eikä pelitoiminnoista huolehtimiseen. Lisäksi muun muassa pelinopeuden säätö ja erilaiset grafiikka-asetukset löytyy slottien toiminnoista. Hyvä puoli on myös se, että pelaamiseen ei tarvitse suuria summia rahaa. Jo muutamalla sentillä pääsee kokeilemaan tätä hirviömäistä pelikokemusta.

Huonot puolet

Kuten monet muutkin Thunderkickin valmistamista slottipeleistä, myöskään Børk The Berzerker ei tarjoile pelaajalleen kovin monia bonusominaisuuksia. Bork sisältää näitä ainoastaan kaksi: laajenevan wild-symbolin ja bonuspelit. Pidemmän päälle tämä voi alkaa tuntua pelaajasta tylsältä, vaikka symbolien sarjakuvamaiset hahmot ovatkin hienosti toteutettuja. Peliin lisämakua voisikin tuoda esimerkiksi tuplaus-ominaisuus, mikä kaksinkertaistaisi vapaapeleissä kerrytetyt voitot ja toisi lisäjännitystä peliin. Myös se, että vapaakierrosten panoksia ei voi korottaa, vaan että ne pelataan samalla arvolla kuin ne on saavutettu, tuntuu hieman kontrolloidulta. Rennompaan menoon tottuneelle Bork voi myös paikoittain tuntua liiankin väkivaltaiselta kaiken taistelun keskellä, vaikka suurimmalle osalle tämä on juuri pelin suurin houkuttava tekijä.

Yhteenveto

Børk The Berzerker on erinomainen valinta pelaajalle, joka nauttii kauhu- ja sarjakuvamaailman tarjoamasta jännityksestä. Mikäli sinua ei haittaa bonusominaisuuksien vähyys ja nautit rennon huolettomasta pelaamisesta hirviöiden parissa, on Bork juuri sinulle sopivaa viihdettä. Pelin kammottavat äänitehosteet yhdistettyinä huolella piirrettyihin sarjakuvahahmoihin luovat tunnelman, joka vetoaa monenlaiseen pelaajaan. Pelaaminen on äärimmäisen helppoa, eikä sinun tarvitse kikkailla erilaisilla painikkeilla.

Liity siis mukaan Børk The Berzerkerin taianomaiseen maailmaan taistelemaan pahiksia vastaan. Ole rohkea ja auta Borkia löytämään neitonsa ja yllätyssuuri palkinto voi olla juuri sinun! Hirviöt ja seikkailu ei odota, joten hyppää mukaan nyt. Mutta muista: häviäminen tässä pelissä voi olla hyvin kohtalokasta!